משלוח חינם מעל 399 ש״ח

משלוח חינם מעל 399 ש״ח

משלוח חינם מעל 329 ש״ח

תוצאות חיפוש
נמצאו 9 תוצאות
תבור סינגל ויניארדס טנאט
תבור סינגל ויניארדס טנאט
ליין צבע כהה ועמוק עם פרי עשיר, אופי אדמתי ומבנה מהודק שיתרמו להתפתחותו לאורך השנים. כרם שיפון נטוע במורדות המזרחיים של תל שיפון שברמת הגולן, בגובה 950 מטר מעל פני הים, שם נטענו את ענבי הטנאט מהם נוצר יין ייחודי זה.
תל שיפון 915 סירה
תל שיפון 915 סירה
יין זה מופק מענבי סירה שמקורם הוא מחלקת הזן בכרם תל שיפון שניטע בשנת 2010, קרקע געשית עשירה ועמוקה לרגלי תל שיפון.
בציר 2020 יזכר כבציר חם וקצר במיוחד שהוליד ענבים מרוכזים, בשלים ועשירים.
בתחילת חודש ספטמבר, הענבים נבצרו ידנית לשני מיכלי נירוסטה, עברו תסיסה קצרה שבסופה המיץ החופשי והאיכותי הופרד והועבר לחביות עץ אלון צרפתיות איכותיות, בנות 400 ליטר, כ-20% מהן חדשות, והתיישן כ-18 חודשים. בסוף התקופה אוחדו החביות יחדיו לקבלת היין.
תל שיפון 915 קברנה סוביניון
תל שיפון 915 קברנה סוביניון
הענבים ליין זה נבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות במהלך חודש ספטמבר, מהשורות עם האיכות הגבוהה ביותר בחלקת הזן קברנה סוביניון, לאחר מכן נכנסו לקירור למשך 24 שעות ואחרי כן הועברו להשריה קרה במיכלי נירוסטה.
היין תסס ב-3 מיכלים שונים בעזרת סוגים שונים של שמרים ועבר השריות שונות בסיום התסיסה על מנת לייצר מורכבות ושוני בין המיכלים. לאחר סיום התסיסה הענבים הועברו לחביות עץ אלון צרפתיות, כ-30% מהן חדשות, למשך כ-18 חודשים.

 
תל שיפון אדום
תל שיפון אדום
תל שיפון אדום מופק מענבי קברנה סוביניון, סירה, מרלו וקברנה פרנק הגדלים בצפון רמת הגולן בכרם תל שיפון.
הענבים עברו בציר ידני סלקטיבי ומוקפד בשעות הבוקר המוקדמות ולאחר מכן הוכנסו לקירור של 24 שעות. לאחר מיון האשכולות, הענבים הועברו לתסיסה במיכלי נירוסטה כאשר בסיומה היין מועבר לחביות עץ אלון ישנות, בנות 225 ליטר, ליישון של כ-8 חודשים. 
תל שיפון 915 סוביניון בלאן
תל שיפון 915 סוביניון בלאן
יין מענבי סוביניון בלאן שמקורם בחלקה שגדלה בחצר היקב עם קרקע בזלתית מנוקזת וסלעית מאוד. חלקה מובחרת ובעלת פוטנציאל גבוה ביותר.
הגפנים גדלים ביבולים נמוכים ומקבלים טיפול אישי וקפדני של יינן היקב במהלך כל עונת הגידול.
הענבים ליין זה נבצרו בבציר ידני, הועברו מידית לקירור של 24 שעות ועובדו למחרת בבוקר.
הסחיטה מתבצעת בטכניקות שונות כדי לייצר מיצים שונים ומורכבים. המיץ מועבר כולו לתסיסה בחביות עץ אלון צרפתיות, בנות 400 ליטר בלבד, כ-30% מהן חדשות אשר הגיעו מיצרני החביות הטובים והיוקרתיים בעולם.
לאחר סיום התסיסה, היין שהה והתיישן על משקעיו למשך 9 חודשים על מנת לייצר מרקם קרמי, רך, עשיר ורחב.
לקראת הביקבוק, החביות הנבחרות והמרשימות ביותר שנוצרו בתהליך התסיסה אוחדו וחוברו יחדיו ליין זה.
תל שיפון לבן
תל שיפון לבן
תל שיפון לבן מופק מענבי סוביניון בלאן, ויונייה ושרדונה אשר גדלו בצפון רמת הגולן ונבצרו ידנית מהחלקות המובילות של היקב.

לאחר הבציר, הענבים נסחטו בטכניקות שונות ותססו בנפרד. כ-30% מהיין תסס בחביות עץ אלון צרפתיות, רובן חדשות, מ-2 יצרני החביות המובילים בבורדו ובורגנדי, שעברו קלייה ייעודית בסגנונות שונים ליין לבן. בסיום התסיסה היין נשאר להתיישן על משקעיו במשך 5 חודשים.

שאר היין תסס במיכלי נירוסטה בטמפ' מבוקרת בעזרת סוגי שמרים שונים על מנת לשמר ולהעשיר את האופי הארומטי והטקסטורה המיוחדת של היין.
תל שיפון רוזה
תל שיפון רוזה
זנים : 46% קברנה סוביניון 44% סירה 10% קברנה פרנק .
הענבים גודלו וטופחו בכרמי תל שיפון בחלקות ייעודיות עבור זן הרוזה. זן הקברנה פרנק בחלקת היקב, הסירה והקברנה סוביניון בכרם תל שיפון. הענבים נבצרו ידנית ולמחרת נכנסו לקירור למשך 24 שעות.
ענבי הסירה וקברנה פרנק נסחטו יחדיו ללא השריה ותססו יחד בחביות עץ אלון צרפתיות ישנות לצורך קבלת מרקם רך, עשיר ומלא.
הקברנה סוביניון תסס במיכל נירוסטה לבדו כדי לשמר את הארומה והמבנה החד והרענן של היין.
היין תסס בעזרת 3 סוגים שונים של שמרים שתרמו למבנה הארומטי של היין.
לאחר תקופת יישון קצרה בחביות ובסיום התסיסה, אוחדו הזנים השונים לרוזה אחד שמציג צבע אפרסקי עדין במיוחד.
תל שיפון שרדונה
תל שיפון שרדונה
 ענבי השרדונה נבצרו ידנית באור ראשון לקראת סוף חודש אוגוסט, הענבים קוררו ל– 24 שעות ונסחטו למחרת לאחר מיון קפדני.
המיץ נשפה לסך הכל 4 חביות עץ אלון בנפח 500 ליטר שיוצרו עבורנו על ידי יצרן חביות קטן ומשפחתי בבורגונדי שבצרפת, רק 20% מהחביות חדשות ועברו קלייה עדינה וייעודית ליינות השרדונה, לאחר סיום התסיסה היין שהה והתישן על משקעיו במשך 9 חודשים.
תל שיפון קברנה פרנק
תל שיפון קברנה פרנק
קברנה פראנק מענבי הכרם בחצר היקב
בגובה 915 מטר מעל פני הים, קיבוץ אורטל, צפון רמת הגולן.
הענבים טופחו בחלקת הכרם הצמודה ליקב ביבולים נמוכים מאוד לגפן שהתקבלו בזכות נטיעה צפופה של גפנים, הגפן קיבלה מיעוט ככל הניתן של השקייה, והגידול בוצע באופן אישי ובעבודת יד קפדנית, הענבים נבצרו ידנית ונקלטו מידית ביקב,
על אף ההחלטה לייצר מהדורה מיוחדת ו-700 בקבוקים בלבד מיין זה, הענבים הותססו ב-3 מיכלים קטנים בעזרת שמרים שונים וכל פעולה ביין נעשתה בעבודת יד וקיבלה את מלוא תשומת הלב של היינן,
קברנה הפרנק התיישן ב-2 חביות עץ ישנות בנפח 300 ליטר למשך 18 חודשים כדי להדגיש ולהבליט את הפרי והטרואר המיוחדים של החלקה הקטנה שלנו ללא נוכחות ומיסוך של עץ חדש.
מציג רימון בשל, פטל, ואדמתיות. פרי בולט וייחודי.