בנריאך סמוק סיזן
בנריאך סמוק סיזן
על אף שוויסקי מעושן אינו מזוהה עם אזור הספייסייד כיום, אם נבחן את סגנון הוויסקי שיוצר באזור במאה ה19- נגלה שמזקקות רבות ייצרו סינגל מאלט מעושן אשר שילב גם את המתיקות המאפיינת את האזור. בניגוד לרוב המזקקות, בנריאך המשיכה לייצר וויסקי מעושן גם במהלך המאה ה- .20 מהדורה מעושנת מיוחדת זו התיישנה בחביות ברבן וגם חביות אלון חדש וקלוי. מהדורת סמוק סיזן חוגגת את מסורת ייצור הוויסקי המעושן בבנריאך, אשר החלה לפני יותר מ50- שנה והתקיימה למשך תקופה קצרה כל שנה. לכבוד מהדורה זו השתמשה ד"ר רייצ'ל בארי בשעורה מעושנת בכבדות, והיא המהדורה המעושנת ביותר של בנריאך אי פעם. אף- עשן מתוק וקרמלי, תבלינים המזכירים עץ אלון, קליפות פרי הדר חך - וניל מעושן, תפוח קלוי וקינמון סיומת – ארוכה, מתוק ומעושנת עם רמזים לתפוז חרוך