לוקסרדו ג'ין דובדבנים חמוצים
לוקסרדו ג'ין דובדבנים חמוצים
הבסיס של ג'ין הדובדבנים החמוצים של לוקסרדו הוא המתכון לג'ין היבש שלהם GINEPRO DI DALMAZIA"", שהמשפחה ייצרה בשנות העשרים של המאה הקודמת. המתכון מכיל מבחר קפדני של תשעה צמחים בוטניים, כולל ערער, כוסברה, אירוס, אנג'ליקה, גומא, ליקריץ, קינמון, הל ותפוז מר. לאחר הזיקוק בדודי נחושת מסורתיים, הג'ין מעורבב יחד עם מיץ דובדבני מארסקה של לוקסרדו. זהו מיץ העשוי מדובדבנים שעובדו אך ורק על ידי משפחת לוקסרדו במטעים של גבעות יוג'אנה באזור ונטו שבאיטליה. התוצאה היא טעם בהיר , עשיר וחמצמץ השומר על טעמי הערער ועוצמת התבלינים של התזקיק המקורי. כל בקבוק מעוטר בתווית אומנותית שנועדה לשקף את איטליה מהמאה ה- 19, ולחגוג את ההיסטוריה המשפחתית.
צבעו של הג'ין הוא אדום בהיר עם גוונים כתמתמים עמוקים. באף ארומות של ערער, פירות יער, מעט תותים ותבלינים פרחוניים. טעמו של הג'ין יבש עם רמזים עבים של פירות יער ודובדבנים. הדובדבנים מתגברים על עוצמת הערער ומאזנים את המשקה לכדי סיומת פירותית, חמוצה ויבשה.