לוקסרדו דובדבן סנגה מורלאקו
לוקסרדו דובדבן סנגה מורלאקו
המומחיות ההיסטורית השנייה של לוקסרדו לאחר ליקר המרסקינו (1821), הינו ליקר דובדבן סנגה מורלאקו המיוצר גם הוא מדובדבני מרסקה. זוהי גרסה של ברנדי דובדבן המיוצר ממיצוי של דובדבן המרסקה ומתיישן בחביות עץ אלון. חלק מהדובדבנים שנקטפים בתחילת הקיץ מועברים לייצור מיץ, שאותו מתסיסים. כאשר מגיעים לריכוז אלכוהול מסוים, מוסיפים ל'יין הדובדבנים' אלכוהול נקי, שעוצר את התסיסה ומעבירים את המשקה לחביות. ליקר בעל ארומות מודגשות ומשכרות של דובדבן מרסקה, גוף מלא ועגול בחך. מרכיב חובה בקוקטיילים קלאסיים נבחרים.