טוליפ פרנק מרלו רזרב
טוליפ פרנק מרלו
טוליפ פרנק מרלו רזרב מורכב מענבי קברנה פרנק וענבי מרלו אשר נבצרו בבציר לילי, ידני וסלקטיבי - כל זן נבצר בנפרד, בעת הבשלתו האופטימלית. התירוש עבר השריה קרה למשך שבעה ימים ולאחר מכן הותסס בטמפרטורה של 26° - 23° , למיצוי הארומות האופייניות לזנים אלו ולביטוי של אזור הגידול. היינות התיישנו בנפרד 6 חודשים, עורבבו ותססו במשך 8 חודשים נוספים בחביות עץ אלון צרפתי להתבגרות עדינה והשתבחות. לפני הביקבוק עבר היין סינון גס בלבד, לשימור טעמיו. ליין ארומות של פטל, פלפל ירוק ופרי אדום, טעם של פירות אדומים ותיבוליות ים תיכונית. יין עשיר מאוד עם סיומת ארוכה.