גלנמורנג'י סיגנט הוא יצירת מופת ייחודית מהמזקקה הידועה, גלנמורנג'י סיגנט מיוצר מלתת שעורה שנקלה לרמה גבוהה עוד לפני שלב התסיסה אפילו.
שינוי זה מביא לידי ביטוי טעמים כמו טבק, קפה קלוי ושוקולד.
גלנמורנג'י סיגנט מבוקבק ב46% ללא סינון בקור ובצבע טבעי.
גלנמורנג'י סיגנט הוא אחת מהיצירות המפורסמות ביותר של המזקקה. הוא הושק ב-2008 ומיוצר מאז באופן קבוע. הסיגנט קרוי על שמו של תבליט אבן מתקופת הפיקטים, עם קודם אשר אכלס את סקוטלנד לפני יותר מאלף שנים. התבליט מופיע על כל הבקבוקים של גלנמורנג'י, אך בסיגנט הוא גדול ובולט יותר.
אף: ניחוחות של אספרסו, שוקולד, קליפת תפוז מסוכר.
חך: הגוף מלא, והרבה פחות מתוק מהאף. אבקת קקאו מרירה, עם אגוזי לוז ומעט עוקצנות של שוקולד-צ'ילי על הלשון.
סיומת: הסיומת ארוכה מאוד, נוכחת בכל חלל הפה.
מזקקת גלנמורנג׳י שוכנת באיזור ההיילנדס, בעיירה Tain הנמצאת בחופה הצפון מזרחי של סקוטלנד. גלנמורנג׳י ידועה בדודי הזיקוק שלה, הגבוהים ביותר בסקוטלנד, המעניקים לתזקיק מרקם קרמי ועדין במיוחד. על כל פעילות המזקקה אחראים באופן מסורתי 16 אנשים בדיוק, שזוכים לאיזכור על כל בקבוק – The 16 Men of Tain. המים המשמשים לייצור הויסקי נשאבים ממעיין הטלורג׳י הסמוך. בניגוד למרבית המזקקות, מי הטלורג׳י הם מים קשים ועשירים במינרלים. בשנות ה-80 גלנמורנג׳י רכשה מעל 2.5 מיליון מ״ר שסביב המעיין, כדי למנוע בנייה באיזור ושמירה על איכותם יוצאת הדופן של המים. המזקקה נמצאת כיום בבעלותו של תאגיד היוקרה לואי ויטון – מואט – הנסי.
גלנמורנג׳י סיגנט הוא ויסקי יוצא דופן, תוצאה של ניסוי מוצלח ביותר של אחראי הזיקוק של גלנמורנג׳י, דוקטור ביל לומסדן. הויסקי שונה מביטויים אחרים של המזקקה, ומכיל ויסקי שהתיישן מעל 30 שנה. הריח עשיר ומרוכז, עם ניחוחות חזקים של קפה עראביקה משובח, שוקולד, קליפות תפוז, מעט וניל, פודינג, ורמזים לשרי יבש. הטעם מתוק ומתובל, ובהדרגה מתפתחת מרירות של פולי קקאו וקפה קלויים. הפיניש מרענן עם מעט מנטה ולימוניות עדינה, לצד וניל וציפורן מפולפלים.