טקילה פטרון רפאסדו
פטרון רפאסדו
טקילה פטרון רפוסדו היא אלטרנטיבה איכותית עבור שותי טקילה המחפשים אופציה מורכבת וחלקה יותר. פטרון רפוסדו מיושנת בחביות עץ אלון למשך חודשיים לפחות באמצעות תהליך עתיק יומין, מייצרים את הטקילה בדרגת יישון זו מ- 100% אגבה כחולה הנחשבת לאיכותית בעולם במחוז חליסקו שבמקסיקו. פטרון רפוסדו מציעה את הטעם הנקי של פטרון סילבר עם טעמי העץ של פטרון אנייחו ומתקתקות פירותית והדרית מעט טעם: פטרון רפוסדו חלקה ומתוקה עם האיזון המדויק שבין רעננות האגבה ועץ האלון לצד טעמי פירות, הדרים ודבש.