משלוח חינם מעל 399 ש״ח

משלוח חינם מעל 399 ש״ח

משלוח חינם מעל 329 ש״ח

דון חוליו בלאנקו

התמונות להמחשה בלבד

דון חוליו בלאנקו

דון חוליו בלאנקו

מקסיקו
כשר
בקבוק
700 מ"ל
דון חוליו בלנקו היא טקילה אשר מיוצרת במזקקת לה-פרימוורה והושקה ב-1996, היא קרויה על שם מייסד המזקקה דון חוליו גונזאלס פראוסטו אסטרדה. טקילה זו עשויה מ-100% אגבה כחולה, חומר הגלם הטוב ביותר לייצור טקילה (בניגוד לטקילות פשוטות אשר מכילות גם חומר גלם אחר בנוסף לאגבה כמו למשל דגנים).
בהתאם לחוק המקסיקני אשר מפוקח על ידי הקונסחו רגולדור דל טקילה, המונח בלנקו מתייחס לטקילה אשר לא יושנה בכל סוג של מיכל אשר מקיים אינטראקציה עם הנוזל כמו למשל חביות אקס-בורבון. טקילה בלנקו, אשר לעיתים גם נקראת טקילה סילבר, יכולה להיות מאוכסנת חודשיים לכל היותר לאחר הזיקוק – לדוגמה במיכלי נירוסטה. זוהי הגרסה הטהורה ביותר של חומר הגלם הייחודי שהוא צמח האגבה – 100% אגבה וללא השפעה של חבית.
באף, דון חוליו בלנקו מרגישה חמצמצה וקריספית – יש בה משהו פחות עגול בהשוואה לדון חוליו מיושנות כמו למשל האנייחו, אך היא אינה חדה ויש בה ניחוחות רעננים של לימון, ליים ואשכולית וכמובן של צמח האגבה ממנו היא עשויה. בחך היא קלה, מתקתקה וטעם האגבה ניכר ונמשך גם לסיומת. למרות שניתן ללגום אותה כשלעצמה, טקילה בלנקו נחשבת לטובה ביותר עבור קוקטיילים בכלל ועבור הקוקטייל שהכי מזוהה עם טקילה – המרגריטה. אם הגעתם הביתה עם בקבוק דון חוליו בלנקו, תוודאו שיש לכם לימונים (או ליים בעונה), קואנטרו והרבה קרח.
מחיר
249
נתקלתם בבעיה? צרו קשר
מועדון לקוחות