מהגליל תחתון
ממסך של גראנש וסירה
10 חודשי התיישנות בחביות עץ אלון צרפתי
יין עם טאנינים רכים, בעל ארומות מודגשות של פטל ומעטפת ארומתית עדינה של פלפל שחור.
ברום "תל קאסר", בגליל התחתון, מתרחש לב העשייה של יקב נטופה. עם הרבה תשומת לב, כבוד לאדמה ולגפנים, כורמי היקב מטפחים את חלקות הגראנש והסירה המרכיבים ממסך זה. חדוות העשייה ואישיותם הכנה והתוססת היוו השראה ליצירת יין הרמוני וייחודי. תל קאסר אדום מספר את סיפורה של ארץ, של הים התיכון, אך בעיקר של האנשים העושים את היין.